MatSafe Consulting S.R.L
Despre noi
Matsafe consulting s.r.l
FII ÎN SIGURANȚĂ, SCAPĂ DE STRES !
Dacă ai ajuns până aici cu siguranță ți-am stârnit interesul. Permite-ne în continuare să ne prezentăm.

Echipa MatSafe a luat naștere ca rezultat al cererii din ce în ce mai mari din segmentul soluțiilor de securitate profesionale. Va stăm la dispoziție cu sisteme complete de supraveghere și soluții IT, rețelistică, interfonie, rețelistică și nu numai.

*Vezi serviciile noastre

Fiecare client, fiecare business, este diferit, de aceea echipa noastră nu oferă același produs tuturor, ci se adaptează nevoilor și cerințelor , pentru a croi și configura soluții personalizate pe placul dumneavoastrăVa asigurăm astfel  produsele noastre vor răspunde eficient tuturor problemelor dumneavoastră în materie de securitate.

Prin ceea ce facem dorim să atingem satisfacția clientului astfel încât înaintea inițierii oricărui proiect echipa MatSafe stabilește în detaliu cu dumneavoastră etapele și condițiile procesului de instalare/montare astfel încât să va putem livra un serviciu/produs de cea mai înalta calitate care să se ridice nivelul așteptărilor dumneavoastră.

Avem o bogată experiență care ne permite  implementăm soluții bazate pe ultimele inovații și tehnologii din domeniu.
Prioritatea Matsafe o reprezintă
siguranța
clientului
misiunea noastră

Siguranță clienților noștri este obiectivul nostru primordial. Toate proiectele noastre sunt concepute punând siguranță pe primul plan, însă cu focus pe buget și calitatea echipamentelor.

1
Siguranța și satisfacția clientului
2
Adaptabilitate și personalizare
3
Profesionalism și servicii complete
Viziunea MAtsafe
O soluție inteligență trebuie să rezolve problemele fără a genera altele. Prin calitatea proiectării, prin atenția deosebită la detalii și eficientă în mentenanță ne străduim să depășim nivelul așteptărilor clientului.
Colaborarea noastră nu se încheie odată ce procesul de montare s-a finalizat. Va stăm oricând la dispoziție cu suport de specialitate legat de sistemul achiziționat. Toate produsele noastre sunt însoțite de garanție, care se onorează în cel mai scurt timp posibil.
0759 610 362
Serviciile
MATSAFE
Vă punem la dispoziție o gama largă de servicii.
Instalare sisteme de alarma antiefractie
Instalare sisteme video
Interfonie / Videointerfonie
Retelistica ( retele voce-date-tv)
Control Acces/Pontaj
Sonorizare ambientala