Matsafe Consulting S.R.L
serviciile noastre
vă punem la dispozitie o gamă largă de servicii
„O soluție inteligentă trebuie să rezolve problemele fără a genera altele. Prin calitatea proiectării, prin atenția deosebită la detalii și eficientă ne ghidăm spre a deveni un real ajutor pentru clienții noștri în ceea ce privește sistemele de supraveghere și securitate.”
Instalare sisteme de alarma antiefractie
Instalare sisteme video
Interfonie / Videointerfonie
Retelistica ( retele voce-date-tv)
Control Acces/Pontaj
Sonorizare ambientala
Înlocuire instant

Suntem conștienți că nimic nu este perfect, astfel încât în puțîn probabilă situație in care se defectează oricare dintre echipamentele achizionate de la noi vi le înlocuim INSTANT .

PROMPTITUDINE

Timpul costă bani ! Știm că eșți ocupat și nu dorim să-ti încurcăm planurile, de aceea ne ținem mereu de cuvânt și acționăm în cauza astfel încât să fim cât mai optimi și cât mai eficienți.

GARANȚIE

Pentru că suntem siguri că livrăm echipamente de cea mai bună calitate va oferim o garanție de 24 de luni a oricărui dispozitivi achizionat cu posibilitatea de prelungire de până la 48 de luni.

stai fară griji
Vrem că tot procesul să fie cât mai simplu și fără bătăi de cap astfel încât ne responsabilizăm să facem toate demersurile pentru a va oferi o soluție cât mai eficientă cu un efort minin din partea dumneavoastră.
De aceea ne vom ocupă de tot ce ține de echipamente auxiliare cât și de consultanță (ex: locația instalării)
echipamente profesionale
pentru siguranța ta

Un avantaj semnificativ al soluțiilor oferite îl reprezintă parteneriatele strategice pe care le avem cu producători renumiți de echipamente, care ne permit să oferim soluții personalizate și servicii rapide și calitative, adecvate modului de funcționare a echipamentelor.

Electrical Services
Încă nu te-am convins?
Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, ne dorim să va câștigăm încredere prin intermediul profesionalitații și a calității serviciilor pe care vi le oferim.
 Serviciile noastre
Instalare sisteme de alarma antiefractie
Instalare sisteme video
Interfonie / Videointerfonie
Retelistica ( retele voce-date-tv)
Control Acces/Pontaj
Sonorizare ambientala